de ESSENTIE

De innovatieve, milieuvriendelijke en met zonne-energie aangedreven voertuigen van ETF-SOIOS zijn het antwoord op een groeiend milieubewustzijn en besef van de vervuilende gevolgen van hedendaagse vervoersystemen. Ze zijn de perfecte oplossing om mensen en/of goederen te vervoeren op een milieuverantwoorde wijze.

ETF-SOIOS past naadloos in de toeristenindustrie, het bedrijfsleven en de bouwwereld. De voertuigen zijn perfect voor recreatieparken, dierentuinen, openluchtmusea en strandboulevards, evenals vakantieparken, luchthavens of zelfs parkeerplaatsen. De toepassingen zijn eindeloos.

ETF-SOIOS voertuigen gebruiken de onuitputtelijke energie van de zon door zonnepanelen op het dak. Indien nodig, kunnen de batterijen verder worden aangevuld met behulp van groene netstroom. Het resultaat: Een verrassend groot dagelijks bereik. De trekkracht van de elektromotoren is enorm.

ETF-SOIOS voertuigen kunnen tot wel 96 personen vervoeren en een massa vracht, zelfs in een heuvelachtige omgeving. Geladen met zonne-energie en groene stroom, is de belasting van het milieu minimaal.

ETF-SOIOS voertuigen vrijwel onderhoudsvrij. Dit geldt voor hun motoren, batterijen, chassis, carrosserie en interieur!

Rijgedrag en wegligging zijn uitstekend, zowel op de weg zo goed als off-road. ETF-SOIOS voertuigen voldoen aan alle technische eisen en veiligheidsvoorschriften voor gebruik op openbare wegen.

ETF-SOIOS heeft een productlijn ontwikkeld, variërend van een 25 persoons tot een 96 persoons solar-weg trein. Alle ETF-SOIOS voertuigen worden gekenmerkt door hun open, transparante en functionele verschijning. Ramen, deuren en zelfs verwarming zijn optionele toevoegingen, waardoor de voertuigen geschikt zijn voor alle weersomstandigheden.

De creatie van de solar-wegtrein, de SunShuttle, is gebaseerd op jaren van onderzoek en ervaring met betrekking tot solar-voertuigen.